Udgivet i Fashion med mere

Sommertrenden 2023 - hvilke kjoler skal du have på i år?

Af Hvidkjole.dk

Hver sommer er der altid nogle helt specifikke ting, der trender. Nogle gange er der måske nogle trends, der har været der i et par år, og andre gange er det helt nye ting, som måske ikke engang er kommet for at blive. Men hvis man netop er en person, der går meget op i at følge moden, så er det selvfølgelig også noget, man vil tænke over, når man skal til at købe årets sommerkjoler. 

For uanset om man skal til Gran Canaria, New York eller om man blot ser frem til en dejlig sommer i Danmark, så er det et must at have nogle forskellige sommerkjoler at vælge imellem - eller rettere sagt en sommerkjole til enhver situation. Så herunder kommer der en masse forskellige bud på, hvilke sommerkjoler der trender og hvilke situationer de desuden passer til.

Slå-om-kjolen er et hit

En sommerkjole, som har vist sig at være meget trendy de sidste par år, og som derfor også kan forventes at være det i sommeren 2023, er naturligvis slå-om-kjolen. Det er altså en kjole, der ligesom navnet henviser til, slåes om i stedet for bare at trækkes ned over hovedet eller at lynes på ryggen. Derfor er det også en kjole, der kan give et lidt mere let og casual udtryk, samtidig med at den sagtens kan se superstilet ud.

Da slå-om-kjolen netop har vist sig at være ret moderne, endda igennem flere sæsoner, så er der også utroligt mange smarte slå-om-kjoler på markedet i alverdens farver, mønstre, længder og materialer, så det betyder også, at man helt sikkert vil kunne finde en, der passer til den stil, man kører i øjeblikket.

En simpel, hvid kjole

Når det er sommer, så er det generelt meget trendy at gå klædt i lyse farver, så derfor kunne man overveje, om man ikke også skal tilføje en helt hvid sommerkjole til sin garderobe. Der er måske nogen, der tænker på enten konfirmationskjoler, studenterkjoler eller måske endda brudekjoler, når de forestiller sig en hvid kjole, men sådan behøver det ikke at være.

Hvis man blot finder en hvid kjole, som er lidt mere afslappet i sit udtryk, eller som på en eller anden måde ikke udsender den konfirmations- eller brudevibe, som man frygter, så skulle det nemlig ikke være noget problem. Og så længe man ikke har den på til en konfirmation eller et bryllup, skal det hele jo nok gå.

Den stropløse

En anden type sommerkjole, som har vist sig at være ret moderne de sidste par somre, er den stropløse sommerkjole. Om sommeren kan det jo netop gå hen og blive lidt varmt, og her kan en stropløs kjole altså vise sig både at være rigtig smart og praktisk. Den ser naturligvis meget stilet og rå ud, fordi den er skåret som den er, men derudover giver den også lidt mere luft til skulderregionen, hvilket altså kan være meget rart på de ekstra varme dage. Så det er også et must i sommergarderoben.

Satinkjolen til særlige begivenheder

Hvis man er ude på en fredag eller lørdag aften i sommerperioden, så vil man helt sikkert også på et eller andet tidspunkt støde på satinkjolen, som også er et rigtig godt bud på en trendy sommerkjole. Materialet er nemlig helt let og ret behageligt at have på, selvom det er varmt, og derudover er satin også et yderst elegant materiale, som derfor gør denne type kjole helt oplagt til nogle mere særlige begivenheder.

Man kan selvfølgelig sagtens have den på til hverdag, hvis man har lyst til det, men ellers er en sommerkjole i satin helt oplagt at have på, hvis man skal til en fest eller noget i den stil. Så den er også meget fin at have i garderoben.

Maxikjolen til køligere sommerstunder

Selvom sommeren naturligvis er kendt for at være mild og varm, og man derfor har brug for en masse lette sommerkjoler, som eksempelvis dem, der tidligere er beskrevet, så kan dansk sommer altså også vise sig fra en mere kølig side, hvilket altså betyder, at man ikke altid kan trække i sommerkjolen. Eller hvad?

Man kan måske faktisk godt hoppe i en sommerkjole selv på de lidt køligere sommerdage, hvis det altså er en maxikjole, man vælger at tage på. Maxikjolen er egentlig bare en kjole, som er lidt længere end de førnævnte eksempler - altså en kjole, hvor stoffet går helt ned til fødderne. Så hvis man eksempelvis har brug for en rigtig smart kjole til en familiefest eller en aften ude i sommerperioden, men vejret ikke er så varmt, som man måske kunne drømme om, så er det altså meget praktisk at have en maxikjole til rådighed.

Så har man stadig følelsen af at have en smart sommerkjole på, uden at man går hen og bliver syg eller noget i den stil.

Til casual stunder: T-shirt kjolen

Vi har efterhånden været inde på en masse både fine, afslappede og festlige kjoler, så nu er det vist ved at være tid til at komme tilbage til endnu en klassiker, som i den grad også er meget afslappende at have på - det drejer sig naturligvis om t-shirt kjolen. 

T-shirt kjolen er jo i virkeligheden bare en t-shirt, der er lidt ekstra lang - i hvert fald så lang, at den ikke længere kaldes for en t-shirt, men derimod for en t-shirt kjole. Selvom det måske virker en smule kedeligt eller basic, så kan man sagtens style denne type sommerkjole, så den får lidt mere kant.

Og ellers er det også bare meget rart at have en sommerkjole, som er rigtig behagelig at have på, og som man eksempelvis kan hoppe i, hvis man bare har en stille og rolig dag derhjemme - den slags skal der nemlig også være plads til.

Den lille sorte til en festlig aften

En tidløs klassiker, som har vist sig aldrig rigtig at forsvinde fra moden, er selvfølgelig den lille sorte kjole, som findes i mange udgaver efterhånden - det eneste krav er bare, at den skal være sort og lille, som navnet også hentyder til. Og denne kjole er derfor også en, som kan være værd at eje, hvis man gerne vil gå i smarte kjoler gennem hele sommeren.

Det er måske ikke en kjole, som man lige umiddelbart vil tænke over i forbindelse med sommerkjoler, da sort ikke ligefrem skriger sommer. Men det er stadig en kjole, som kan være skøn nok at have til nogle af sommerens fester, hvor det alligevel er aften, og hvor man måske gerne vil se lidt mere rå og stilet ud. Så hvis man endnu ikke har en lille sort kjole i sin garderobe, så skal man måske ud og anskaffe sig en til sommeren 2023.

Find det du mangler på hvidkjole.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 27.031 produkter fra mere end 131 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 42.955 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-19 09:04:13.

28
Produkttyper
27.031
Produkter
131
Forhandlere
42.955
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.