Udgivet i Fashion med mere

Ferieklar? Her er 5 tips at lave det lækreste ferieoutfit

Af Hvidkjole.dk

I disse dage er mørke, kulde og regn en hverdags ting, og langt de fleste af os drømmer os væk til varmere himmelstrøg. Hvad end du allerede har booket din næste ferie eller er i gang med at finde din næste drømme destination, så er det aldrig for tidligt at tænke på din garderobe.

Det kan være svært at forestille sig hvad man skal have på, når man ligger på stranden, går en tur langs havet eller er i fuld gang med at sightseeing i en storby, når vintervejret raser udenfor. Vi har derfor samlet 5 tips til de perfekte sommer outfits, som du skal have med på din næste ferie.

1. Sko

Det helt rigtige par sko er essentielt at pakke til din næste ferie. Hvad end du skal til Paris, Madrid eller Sardinien , så kommer du højest sandsynligt til at gå en hel del. Selvom de flotte sommer sandaler er fristende, så er et par gode sneakers vigtige til de helt lange gåture. Sørg derfor for at have en par behagelige sko med, som du kan udforske din rejsedestination med.

Det kan være fristende at købe et par helt nye sko til din ferie, men det kan være en god ide at have gået dem til inden afrejse, selv hvis det bare er hjemme hos dig selv. Der er ikke noget værre end at skulle gå rundt med sko, der skarver din hæl eller er ubehagelige. Du skal selvfølge stadig tage de lækre sandaler eller højhælet sko med, til når I skal ud at spise eller danse om aftenen, da de kan spice ethvert outfit op.

2. Kjoler

Find et par lækre kjoler som kan bruges til forskellige lejligheder. Et par lækre sommerkjoler er et must, når du skal ud at rejse, og de kan nemlig nemt styles forskelligt. Match den med et par sneakers til sightseeing om dagen, og skift dem ud med et par høje hæle og smykker til en aften i byen. Det kan være en god ide at have par stykker med, så du ikke skal gå i den samme kjole hele tiden, og de fylder heldigvis ikke så meget.

Din rejsedestination er forhåbentlig en varm en af slagsen, og det kan derfor være fordelagtigt at tage løstsiddende kjoler med, så du slipper for at svede alt for meget. Du kan selvfølge altid tage den lille, stramme sorte kjole med til en aften med veninderne eller kæresten.

3. Shorts og T-shirts

Det helt klassiske sommerferie outfit er selvfølgelig en t-shirt og shorts, og det er det af en grund. Det er klassisk, nemt og noget som stort set alle har i deres garderobe. Hvis du dog gerne ville have noget nyt, så led efter et par shorts, som er behagelige at have på. Længden af shortsene kan betyde meget for din komfort, og det kan derfor være en god ide at finde nogle, der er lidt længere end den klassiske shorts.

Shorts lavet af stof er blevet mere og mere populært, og kan findes i de fleste tøjbutikker. Stoffet gør shortsene mere behagelige og ofte knap så stramme, hvilket kan være en stor hjælp i varmen. T-shirts kan du ligesådan finde i stort set alle butikker, som passer lige til din stil. Grafiske t-shirts er ofte meget populære med et par simple shorts. Du kan også prøve at finde en t-shirt med en udskæring, som du kan lide. Det kan eksempelvis være en dybudskæring eller en lille en tæt på halsen.

4. Smykker

Det er ikke alle der er lige vilde med tanken om at tage deres ynglings smykker med på ferie, tænk nu hvis de bliver stjålet. Heldigvis har de fleste hoteller et pengeskab, som du kan låne til en billig pris. Desuden kan smykker make or break et lækkert outfit, og gøre en simpel t-shirt og shorts kombination super lækkert. Så husk at pakke nogle lækre øreringe, måske nogle store hoops, du er trods alt på ferie, fine ringe og halskæder.

5. Hatte

Intet sommeroutfit er perfekt uden den helt rigtige sommer hat. Det kan enten være en kasket eller en solhat, som fuldender dit sommeroutfit. En kasket er mere neddæmpet og kan give dig en sej og afslappet vibe, hvorimod en solhat giver en mere elegant og overskuds vibe.

Hvad en du vælger at tage med på ferie, så er det allervigtigste selvfølgelig at du føler dig godt tilpas. Hvis du føler, at du skal gå og hele tiden hive ned i din kjole, konstant rette på dine shorts eller kigge dig selv i spejlet for, om du nu ser godt ud, så er det ikke det rigtige outfit. Du skal på ingen måde være distraheret af ubehageligt tøj eller sko på din ferie. Desuden er det vigtigste ved din ferie at nyde tid med familie og venner.

Find det du mangler på hvidkjole.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 12.729 produkter fra mere end 112 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 22.102 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-17 08:43:57.

28
Produkttyper
12.729
Produkter
150
Brands
112
Forhandlere
22.102
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.