Bedste Aida Kjole: Se top 13 (opdateret maj 2022)

Hvidkjole.dk » Alle guides » Kjole » Aida Kjole

Du er landet på Hvidkjole.dk, det helt rigtige sted at finde Aida kjole. Vi har udvalgt de 13 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 13 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida kjole tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Noella - Kjole - Aida - Pastel Green (Levering i maj)

12: Noella – Kjole – Aida – Pastel Green (Levering i maj)

Bedste pris: 799.00 hos Lykke by Lykke

Noella gør det igen med den her SKØNHED af en kjole! Den er jo bare gudesmuk og perfekt til alle forårets fester. Kjolen er en klassisk slå-om kjole med masser af volumeeffekt. Kjolen er designet med puffet 3/4 ærmer som bliver lukket med en lille knapped… læs mere hos Lykke by Lykke >>

Dyreste Aida Kjole på listen er Noella – Kjole – Aida – Pastel Green (Levering i maj) fra Lykke by Lykke med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Kjole er Noella Kjole – Aida – Pastel White Xxl som du kan købe for 798.00 hos Fashionbystrand. Forskellen på de to priser er 1 kr. – de 13 Aida Kjole vi har fundet koster i gennemsnit 798.08 kr.
Ovenstående Aida Kjole data og priser er hentet fra 2 butikker (Fashionbystrand, Lykke by Lykke). Alle Aida Kjole tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kjole guides:

Fandt du ikke det rigtige Kjole blandt de 13 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kjole:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hvidkjole.dk