Du er landet på Hvidkjole.dk, det helt rigtige sted at finde Cam Cam kjole. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Cam Cam kjole tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Pressed Leaves Rose

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Pressed Leaves Rose” fås til 149,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sød dukke-buksedragt fra Cam Cam lavet i det fine mønster Pressed Leaves Rose. Kjolen er med knapper bagpå og er nem for barnet at tage af dukken. Passer de fleste babydukker på markedet – størrelse 38-45cm Materiale: 100% Økologisk Bomuld Fra 3 år Se all…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Windflower Creme

Sidste produkt på vores liste er Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Windflower Creme som vi har fundet til 149,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Sød dukke-buksedragt fra Cam Cam lavet i det fine mønster Windflower Creme. Kjolen er med knapper bagpå og er nem for barnet at tage af dukken. Passer de fleste babydukker på markedet – størrelse 38-45cm Materiale: 100% Økologisk Bomuld Fra 3 år Se alle v…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Dyreste Cam Cam Kjole på listen er Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Pressed Leaves Rose fra Luksusbaby Danmark med en pris på 149.00. Billigste udvalgte Kjole er Cam Cam Copenhagen Dukke Kjole Pressed Leaves Rose som du kan købe for 149.00 hos Luksusbaby Danmark. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Cam Cam Kjole data og priser er hentet fra 1 butikker (Luksusbaby Danmark). Alle Cam Cam Kjole tilbud er opdateret i dag 29-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kjole guides:

Fandt du ikke det rigtige Kjole blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kjole: