Bedste Wheat Natkjole: Se top 9 (opdateret maj 2022)

Hvidkjole.dk » Alle guides » Natkjole » Wheat Natkjole

Du er landet på Hvidkjole.dk, det helt rigtige sted at finde Wheat natkjole. Vi har udvalgt de 9 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 9 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wheat natkjole tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Wheat Midnight Blue Check Natkjole

1: Wheat Midnight Blue Check Natkjole

Tilbud: Kun 299.00 89.70 hos Parcellet. Spar 209 kr. / 70 %

Super lækker natkjole med lange ærmer i flannel med tern i mørkeblå, hvid og rød. Rigtig fint sæt til efteråret og julen.Værd at vide: Fremstillet i 100% bomuld.Bør vaskes ved 30-40°Må ikke tørretumbles… læs mere hos Parcellet >>

Dyreste Wheat Natkjole på listen er Hust and Claire Natkjole – Fuia – Bambus – Wheat Melange – 10 år (140) – Hust and Claire Natkjole fra Kids world.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Natkjole er Wheat Midnight Blue Check Natkjole som du kan købe for 89.70 hos Parcellet. Forskellen på de to priser er 209.3 kr. – de 9 Wheat Natkjole vi har fundet koster i gennemsnit 275.74 kr.
Ovenstående Wheat Natkjole data og priser er hentet fra 3 butikker (Parcellet, Kids world.dk, Kids world). Alle Wheat Natkjole tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Natkjole guides:

Fandt du ikke det rigtige Natkjole blandt de 9 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Natkjole:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hvidkjole.dk

Mere med Wheat:

Er du vild med Wheat, men Natkjole var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wheat: