Bedste Zhenzi Kjole: Se top 20 (opdateret maj 2022)

Hvidkjole.dk » Alle guides » Kjole » Zhenzi Kjole

Du er landet på Hvidkjole.dk, det helt rigtige sted at finde Zhenzi kjole. Vi har udvalgt de 20 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 20 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Zhenzi kjole tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Prikket karry gul kjole fra Zhenzi

1: Prikket karry gul kjole fra Zhenzi

Tilbud: Kun 449.00 250.00 hos Curvii.dk. Spar 199 kr. / 44 %

Skøn karry gul kjole med fine prikker fra Zhenzi. Kjolen er i 100% fastvævet viskose. Den er i en klædelig a-facon og er normal i størrelsen. Kjolen har lange ærmer, stolpelukning og bindebånd i taljen. Viskose A-facon Bindebånd… læs mere hos Curvii.dk >>

Dyreste Zhenzi Kjole på listen er Zhenzi Leola – Hvid underkjole med flot chiffon kjole over i fersken med…, 50-52 / L fra Curvii.dk med en pris på 549.00. Billigste udvalgte Kjole er Prikket karry gul kjole fra Zhenzi som du kan købe for 250.00 hos Curvii.dk. Forskellen på de to priser er 299 kr. – de 20 Zhenzi Kjole vi har fundet koster i gennemsnit 456.55 kr.
Ovenstående Zhenzi Kjole data og priser er hentet fra 1 butikker (Curvii.dk). Alle Zhenzi Kjole tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kjole guides:

Fandt du ikke det rigtige Kjole blandt de 20 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kjole:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hvidkjole.dk

Mere med Zhenzi:

Er du vild med Zhenzi, men Kjole var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Zhenzi: