Bedste Lollys Laundry Skjortekjole: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Hvidkjole.dk » Alle guides » Skjortekjole » Lollys Laundry Skjortekjole

Du er landet på Hvidkjole.dk, det helt rigtige sted at finde Lollys Laundry skjortekjole. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lollys Laundry skjortekjole tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Lollys Laundry Skjortekjole, Isak, Blue

1: Lollys Laundry Skjortekjole, Isak, Blue

Bedste pris: 850.00 hos Superlove

Isak Shirt er en flot skjortekjole/tunika fra Lollys Laundry.Kjolen har et flot mønster i blå nuancer og er længere bagtil end fortil.Skjortekjolen har en krave og lukkes med blå farvede knapper foran. Materiale: 100% ViscoseVaskes ved 30°Mål i str. M:Bry… læs mere hos Superlove >>

Billede af Lollys Laundry Skjortekjole, Vega, Green

2: Lollys Laundry Skjortekjole, Vega, Green

Bedste pris: 695.00 hos Superlove

Vega er en flot skjortekjole fra Lollys Laundry.Den har lange ærmer med læg ved manchetterne og en enkel kinakrave.Den har en knapstolpe langs hele forsiden og et bredt bindebælte i taljen, der kan tages af.Skjorten har et lidt længere bagstykke end forst… læs mere hos Superlove >>

Dyreste Lollys Laundry Skjortekjole på listen er Lollys Laundry Skjortekjole, Isak, Blue fra Superlove med en pris på 850.00. Billigste udvalgte Skjortekjole er Lollys Laundry Skjortekjole, Vega, Green som du kan købe for 695.00 hos Superlove. Forskellen på de to priser er 155 kr. – de 2 Lollys Laundry Skjortekjole vi har fundet koster i gennemsnit 772.5 kr.
Ovenstående Lollys Laundry Skjortekjole data og priser er hentet fra 1 butikker (Superlove). Alle Lollys Laundry Skjortekjole tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skjortekjole guides:

Fandt du ikke det rigtige Skjortekjole blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skjortekjole:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hvidkjole.dk

Mere med Lollys Laundry:

Er du vild med Lollys Laundry, men Skjortekjole var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Lollys Laundry: