Bedste Basic Apparel Skjortekjole: Se top 16 (opdateret maj 2022)

Hvidkjole.dk » Alle guides » Skjortekjole » Basic Apparel Skjortekjole

Du er landet på Hvidkjole.dk, det helt rigtige sted at finde Basic Apparel skjortekjole. Vi har udvalgt de 16 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 16 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Basic Apparel skjortekjole tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Basic Apparel Skjortekjole, Vilde Loose, Bright White

1: Basic Apparel Skjortekjole, Vilde Loose, Bright White

Bedste pris: 795.00 hos Superlove

Vilde Loose er en fin skjortekjole fra Basic Apparel.Skjortekjolen har lange ærmer og lukkes med knapper foran.Kjolen er løstsiddende, og er en smule længere bagpå end foran.  Materiale: 50% Hør, 50% ViskoseVaskes ved 30°Mål i str. M:Brystvidde: 130 cmLæn… læs mere hos Superlove >>

Dyreste Basic Apparel Skjortekjole på listen er Basic Apparel Skjortekjole – Vilde – Bright White m fra Fashionbystrand med en pris på 898.00. Billigste udvalgte Skjortekjole er Basic Apparel Skjortekjole – Vilde Tunique – Bright White m som du kan købe for 698.00 hos Fashionbystrand. Forskellen på de to priser er 200 kr. – de 16 Basic Apparel Skjortekjole vi har fundet koster i gennemsnit 779.06 kr.
Ovenstående Basic Apparel Skjortekjole data og priser er hentet fra 2 butikker (Superlove, Fashionbystrand). Alle Basic Apparel Skjortekjole tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skjortekjole guides:

Fandt du ikke det rigtige Skjortekjole blandt de 16 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skjortekjole:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Hvidkjole.dk

Mere med Basic Apparel:

Er du vild med Basic Apparel, men Skjortekjole var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Basic Apparel: